top of page

Cursussen

Klik op de activiteit om verder te kijken.
  • Schilderles
  • Computercursus
  • PC-EHBO

Schilderles

Deze tekst is nog in bewerking

Computercursus

 

Kunnen omgaan met een computer of laptop wordt in de maatschappij van vandaag steeds onmisbaarder. Wilt u uw basisvaardigheden met Windows 10 vergroten of uw kennis van Word weer eens oprakelen? Dan kunt u bij In De Boomtak terecht voor een laagdrempelige computercursus. De lessen worden gegeven in kleine groepjes (2 of 3 cursisten) met individuele begeleiding van docent René Helgers. Daarbij volgt ieder zijn of haar eigen tempo. Er wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal dat afgestemd is op ouderen op het niveau van beginner of gevorderde. Daarnaast is er ruimte voor specifieke leervragen van de cursisten.

De lessen worden in overleg gegeven op woensdag- of donderdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur.

De kosten voor een cursus van vijf lessen (exclusief lesmateriaal) bedragen € 25,--. Het cursusboek dat gebruikt wordt bij deze cursussen is voor eigen rekening en er dient vooraf te worden betaald. De cursus wordt afgesloten met een bewijs van deelname. Desgewenst kan onmiddellijk gestart worden met een vervolgcursus.

Aanmelden of meer informatie: via info@deboomtak.nl of 013 – 5430920.

Computer-Cursus.jpg
20191211 Antjie en Melani.jpg

PC-EHBO

 

Heeft u vragen over het omgaan met uw laptop of computer? Begrijpt u niet helemaal hoe de programma’s die u gebruikt, werken? Of is er ineens iets vastgelopen en weet u niet meer hoe het verder moet? Dan kunt u bij In De Boomtak terecht voor een laagdrempelige computerhulp. Iedere woensdagmiddag zit computerdeskundige Wim Heuvelmans van 13:00 – 16:00 uur klaar bij In De Boomtak om u weer op weg te helpen.

U kunt zo binnenlopen. Maar om wachttijd te voorkomen is het aan te bevelen om vooraf even te bellen naar 013 – 5430920.

Meer informatie kunt u krijgen via info@deboomtak.nl.

20190518_Wim Heuvelmans.jpg
bottom of page